Rokuan lomaosake; Osoite: Kuntoraitti 1 A 8; 91670 Rokua

Lomaosake sijaitsee Rokuan health & spa kylpylähotellin välittömässä läheisyydessä. Tarjolla on mitä parhaimmat ja ainutlaatuisimmat maastot ulkoiluun; kylpylän verrattoman monipuoliset altaat niin lapsille kuin aikuisille; ravintolapalvelut: kulinaristisia nautintoja hyvän ruuan ja musiikin parissa jne. Halutessai illalla tasokkaiden orkestereiden ja tähtiesiintyjien tahdittamat tanssit keventävät kylläistä oloa ja virkistävät mieltä.

Villas Katinkulta Spa 1; Osoite: Katinkullantie 15

Villas Katinkulta Spa 1-lomaosake sijaitsee kylpylähotellin yhteyteen rakennetun nelikerroksisen lomahuoneistorakennuksen länsipäädyssä ensimmäisessä kerroksessa. Holiday Club Katinkulta on monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Pohjoismaiden monipuolisimmassa lomakohteessa voi harrastaa melkein mitä tahansa kylpemisestä golfiin, kuntoiluun ja keilaamiseen. Katinkulta tarjoaa tekemistä ympäri vuoden. Rospuuttokelillä Katinkulta tarjoaa valtavan määrän erilaisia harrasteita sisällä: keilausta, tennistä, sulkapalloa, squashia, kuntosalin, jumppia, lasten toimintaa, jne. Talvella on käytössä Vuokatin upeat hiihtomaastot ja laskettelurinteet. Kuuluisa Vuokatin hiihtoputki on auki ympäri vuoden. Katinkullan ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään.

Holiday Club Villas Katinkulta Spa 2; Os: Katinkullantie 15;

Rakennus, missä kohde sijaitsee, on valmistunut kesällä 2014. Pekka Sirviön Säätiö omistaa 67 m2:n lomahuoneistosta joka kuudennen kalenteriviikon. Vuokrausehdot löytyvät alla olevista säännöistä.

  © Pekka Sirviön säätiö, 2009